SEMANGAT JATI FAMILI REDHA

.................

Thursday, February 10, 2011

Kejayaan Keluarga

Tahun 2010 ....tahun yang bertuah

Nur Zalika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang Dengan Kepujian Kelas 2 Atas dari UiTM. pada akhir tahun 2010. Sekarang beliau masih lagi mengikuti pengajian untuk melengkapkan lagi pengetahuannya untuk memperolehi Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang Dengan Kepujian dan seterusnya akan melengkapkan kursusnya di agensi guaman swasta sebelum beliau layak dipanggil sebagai Peguam..


Nur Fatihin sedang menerima Sijil Tamat Kursus RPPKJ 
ke 28 di Majlis Mini Konvokesyen AAJ, UM pada
10.02.2011 . Upacara penyampaian disempurnakan
oleh YBhg Toh Puan Dato' Seri Hajjah Dr
 Aishah Ong..Pro Canselor UM

Nur Fatihin telah berjaya mengharungi kursus Sijil Rancangan Persediaan Khas (Jepun) di Ambang Asuhan Jepun, Universiti Malaya  dan pada bulan Mac 2010 nanti akan bertolak ke Jepun mengikuti Kursus Ijazah Kejuruteraan disebuah Unversiti ternama di Jepun.Yang seronoknya dalam tempoh setahun sahaja mereka sudah fasih berbahasa Jepun dan menulis dalam bahasa Jepun.

Abu Hurairah telah memperolehi 8A dalam Ujian Peperiksaan Menengah Rendah Tahun 2010 dan sekarang sedang menyambung pelajaran dalam Tingkatan 4 di Sekolah Berasrama Penuh Tunku Muhd Jiwa, Sungai Petani.

Abu Zareem juga telah memperolehi 5A dalam peperiksaan UPSR 2010 dan sekarang sedang melanjutkan pelajarannya di Kolej Sultan Abdul Hamid Alor Setar..


No comments:

Post a Comment